Tubs - Rens

Si en l'última entrada vareu quedar meravellats dels arbres de Nadal... avui agafeu.vos fort... RENS amb tubs de paper de vàter! Sí, sí, heu sentit bé! 

Voleu veure com en són de fàcils? Som-hi! 

Què necessitem:

- Tubs de paper de vàter
- Cartolines de color marró
- Pintura marró
- Llana / trapillo de color vermell
- Boles de cotó
- Ulls
- Tisores, llapis i pinzell.



Com ho fem?

1.- Pintem els tubs de paper de color marró. Per donar-li un acabat més maco i brillant, podem posar-li vernís al final.

2.- Amb el llapis, dibuixem la forma de les banyes de l'animal i les retallem amb cura. Jo he fet servir diferents colors de banyes per als diferents rens. Una vegada ho tinguem a punt, amb l'ajuda de la pistola de silicona, ho enganxem al tub com es veu a la imatge. 


3.- Enganxem també amb l'ajuda de la silicona, la bola de cotó vermella al mig simulant el nas.  



4.- I a continuació fem el mateix amb els ulls.


5.- Per a que quedi més divertit, amb el trapillo o la llana, li fem una bufanda ben bonica amb un nus al costat. Per fer que s'aguanti més bé, posem un puntet de silicona per darrere. 


I així de macos i divertits queden els nostres rens! Es poden fer servir diferents tons per a les banyes i diferents colors per a les bufandes o el nas! 


Nosaltres els posarem als plats de la taula intercalats amb els arbres de l'altre dia. Perquè els detalls marquen la diferència! I si a sobre estan fets amb carinyo...!!!! 

Preguntes freqüents:

- Cal que pinti els tubs per la part de dins? 
Sens dubte: Sí! Els detalls, com dèiem, són MOLT importants. I no costa res passar-hi el pinzell per dins! D'aquesta manera el Ren serà més "autèntic" i homogeni. 

- Puc fer partícip al meu fill o a la meva filla? 
I tant! Depenent de l'edat, hi participarà més o menys. Als més menuts i menudes poden preparar el material, agafar els nassos, podem contar els ulls (dos per cada tub), poden pintar els tubs, fer el nus de la bufanda si ja comencen a tenir traça,... 

- Què treballem?
El gust estètic, la paciència, al treball en família, el factor sorpresa, les tradicions del lloc on vivim, la cura dels detalls, la psicomotricitat fina, la concentració, la coordinació òculo-manual... 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Safata d'experimentació - El mar!

Mistos!

Safata d'experimentació - Taronges!